Opbygning af træterrasse som du ønsker den

Drømmer du om en ny træterrasse?

En terrasse i træ kan åbne op for mange nye muligheder for at få mere udbytte af både hus og have – og for at kombinere de to. Med en træterrasse i forlængelse af stuen kan du for eksempel gå direkte fra stuen og ud i haven, og i sommerhalvåret kan du således øge dine boligkvadratmeter ved at åbne op ud til terrassen.

Hvis du drømmer om at få bygget en træterrasse i din have, så står vi hos RLH Byg & Service klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, som vi blandt andet udfører for private husejere og erhvervskunder i Rødovre, Hellerup, Hillerød og omegn.

Vi sikrer dig en solid og langtidsholdbar opbygning af træterrasse

Når du skal have bygget en terrasse i træ, så er det utroligt vigtigt, at den bliver bygget korrekt. Ellers vil der ikke gå mange år, før træet begynder at rådne, hvis det er i direkte kontakt med jorden. Når du vælger at lade vores tømrerfirma varetage opgaven, kan du altid være sikker på at få en solid og langtidsholdbar opbygning af træterrasse, der er bygget efter alle kunstens regler.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi bygger altid løsninger med fokus på, at kvaliteten skal være mindst lige så god, som hvis vi skulle bygge til os selv. Kvaliteten er med andre ord et nøgleord for os, og den går vi aldrig på kompromis med. Du kan således være helt tryg ved, at din nye træterrasse vil kunne holde i de næste mange år, hvis du vælger at lade os bygge den.

Hvad koster en træterrasse?

Der er mange forskellige faktorer, der har en indflydelse på, hvor meget en opbygning af træterrasse koster. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:

  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke terrassebrædder vi skal købe ind
  • ​Om terrassen skal være i niveau med jorden eller hævet
  • ​Om vi skal bygge matchende trappe, gelænder eller lignende
  • ​Hvordan terrassens design skal være.

Du kan forvente en billig pris pr. time på 400 kr. ekskl. moms på lægning af træterrasse, og når vi kender til detaljerne for din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Vedrører

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RLH Byg & Service

Irmavej 22, 4. th., 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 42723932

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 69 61 19

E-mail: rasmuslh@live.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket